Personilg trener

Føler du resultatene lar vente på seg? Synes du det er vanskelig å vite hvordan du skal trene og spise riktig? Da kan gjerne en personlig trener være noe for deg!

En personlig trener kan absolutt være verdt pengene da du kommer til et ferdigsnekret trening og kostholdsprogram, du slipper å tenke på hva du skal trene til enhver tid og du får hele tiden hjelp slik at du jobber med riktig teknikk. En personlig trener har full fokus på deg og vil gjøre sitt ytterste for at du skal få det beste utav treningen din! Du trenger heller ikke trene alene. Du kan trene sammen med en venninne, en kamerat, ektefelle eller i gruppe.

LINDA ELISE F. EITERNES

PERSONLIG TRENER
Use this space to tell a little about your team member. Make it interesting by mentioning his expertise, achievements, interests, hobbies and more.Linda Elise F. Eiternes er utdannet personlig trener med 19 års erfaring fra treningsbransjen. Linda holder egne Ny Livsstil grupper for de som ønsker å lære mer om hvordan få et sunnere liv med et bedre kosthold og effektiv trening samt Spreke Jenter for de som ønsker å pushe seg enda litt til og lære mer om trening. Hun har sin trenerutdannelse fra Akademiet for Personlig Trening og hun har studert Idrett grunnfag.

Anne Gunn

PERSONLIG TRENER
Anne Gunn er utdannet personlig trener gjennom AFPT og jobber som instruktør. Hun har også et eget gruppe konsept hun kaller All In. Her får du hjelp til både kosthold og trening og du får trene sammen med andre som har samme mål som deg. Hun har lang erfaring fra treningsberansjen.

CHARLOTTE

PERSONLIG TRENER
Charlotte er utdannet personlig trener og jobber hos oss på Enjoy som både PT og treningsveileder. Hun er en varm og god jente som gir deg tett oppfølging og ser hva du trenger å jobbe med. Hun brenner for yrket sitt og gir deg det du trenger av trening og kostholdsplaner. Hun har sin utdannelse fra USA og hun har også kurs i Kettlebells og liker variert trening. Treningen blir aldri kjedelig med Charlotte!

Elise

PERSONLIG TRENER
Elise er instruktør og utdannet personlig trener gjennom AFPT. Hun driver for det meste med styrketrening, men liker også spinning og løping. Elise har også spilt fotball i mange år og har alltid vært interessert i trening.
Klipp 1 pers 2 pers Gruppe
1 klipp 700,- /time 800,- /time 900,- /time
6 klipp 596,- /time 695,- /time 795,- /time
12 klipp 545,- /time 645,- /time 745,- /time
18 klipp 495,- /time 595,- /time 695,- /time
30 klipp 445,- /time 545,- /time 645,- /time

Vi minner om at prisene kan variere og PT`ene har kampanjer innimellom. Ta derfor kontakt med PT om du ønsker informasjon.