Ansatte

Linda Elise

Linda Elise er utdannet personlig trener og har jobbet som instruktør i over 20 år, hvorav noen år i hovedstaden på sentre som Elixia, The Work Out og 3T. Hun har også jobbet som aerobicansvarlig i flere år og i dag er hun eier og daglig leder av Enjoy Body & Soul.

Linda har studert idrett grunnfag, spansk og engelsk og har tidligere jobbet som lærer samt at hun har Personlig Trener utdannelse gjennom Akademiet for Personlig Trening. Ellers har hun også flere kurs i aerobic, step, styrke og hun er sertifisert yoga og pilates instruktør.

Hun har også bakgrunn innen dans og liker derfor kreative timer med mye trinn og innslag av ulike typer dans. 

Som personlig trener liker hun godt å trene grupper og arrangerer derfor ulike PT i gruppe konsepter som Ny Livsstil og Spreke jenter.

Marion

Marion er resepsjonsansvarlig og koordinator på Enjoy. Hun passer på slik at det alltid er instruktører på alle timene samt at resepsjonist er på plass. Her blir du alltid tatt godt i mot med et varmt smil, og service er noe hun virkelig er god på.

Marion er effektiv og hun hjelper våre kunder på best mulig måte, og hennes motto er at det meste skulle helst vært gjort i går!

Hun har et høyt tempo og det er akkurat slik hun liker det.

Tina

Tina jobber som frisør på enjoy. Hun er dyktig, dedikert og brenner for faget. Hun har over 10 års erfaring i bransjen og vi er heldige som nå har henne hos oss å¨Enjoy. 

Anne Gunn

Anne Gunn er utdannet personlig trener og jobber som instruktør på Enjoy. Hun har også egne PT-grupper med stor suksess. Hun har mange års erfaring innen trening og elsker det hun driver med. Hun tar seg god tid til kundene sine og hjelper deg til en sunnere livsstil med all sin kunnskap.

Siri

Siri er en erfaren instruktør med bakgrunn innen dans og revy. Hun jobber i dag som danselærer ved kulturskolen i Karmøy.
Siri har tidligere jobbet på flere treningssentre rundt om på Haugalandet og i Haugesund. Hun er en kreativ og dyktig instruktør som gir deg gjennomtenkte og gode timer. Hun er også sertifisert Yoga instruktør og har flere kurs innen trening.
Siri har MRL, ShapeStep Step/Styrke, Aerobic mm på Enjoy.

Charlotte

Charlotte bor for tiden i Oslo og jobber på SATS der men har timer på Enjoy når hun er hjemme i ferier. Hun har jobbet som instruktør i mange år og liker å hele tiden utvikle seg.

Thomas

Thomas jobber til daglig som politi og har alltid interessert seg for trening. Han har spilt fotball i mange år og alltid likt å løpe.

De siste årene har han fått øynene opp for spinning og styrketrening og liker å få kundene til å presse seg til det ytterste og gå utenfor komfortsonen. Han har også både Tabata og Crosstraining hos oss.

Han er opptatt av at trening er like viktig både for den psykiske helsen såvel som den fysiske.

Robert

Robert har jobbet som spinninginginstruktør på Enjoy tidligere, men har de siste årene blitt veldig interessert i styrketrening og CrossFit. I dag kjører han WOD timer på Enjoy som står for Workout Of the Day. Her vet du aldri helt hva du kommer til men vi lover deg at du ikke vil angre! Ikke etterpå hvertfall. Effektiv og hard styrke og kondisjonstrening.  Robert er rolig og strukturert og med masse glimt i øye gir han deg en god treningsopplevelse. 

Charlotte

Charlotte er utdannet personlig trener og tok sin utannelse i Florida, USA.

Charlotte er nærmest vokst opp i treningsmiljøet og har hatt en stor lidenskap for trening og helse hele livet.

Styrketrening er hennes favoritt, men etter oppholdet i USA fikk hun en stor lidenskap for funksjonelle treningsmetoder med høy effektivitet.

Som personlig trener tilpasser hun seg kundens nivå og får frem potensialet hos de fleste, samtidig som hun legger mye vekt på den viktigste følgesvennen, nemlig motivasjonen. Variasjon, progresjon og treningsglede er kvalitetsvarer.

”Ta vare på kroppen din, du har ingen reserve” er Charlotte sitt motto.

Hun jobber som både PT og treningsveileder hos oss på Enjoy.

Lisbeth

Lisbeth har jobbet hos oss i mange år og hun er avhengig av trening og elsker å trene andre. Hun har PT utdannelse fra NIH og har timer som Pump, spinning, core og andre styrketimer. Hennes timer bærer preg av at hun liker å presse seg selv og dette klarer hun å overføre til kundene sine også. 

Sissel

Sissel er et råskinn a ei dame som virkelig brenner for trening og mennesker. Hun gir alt og jobber hardt for å gi deg en god treningsopplevelse. Hun jobber som aktivtør på Udland og er utadvent og positiv.

Elise

Elise er utdannet personlig trener. Hun er en real styrkedame og liker de tunge og tøffe timene uten for mye trinn og dans. Hun trener mye egentrening styrke og har fast spinning og core. Elise sine timer er har en lett og ledig stemning.

Isabel

Isabel er Linda sin datter og hun bor for tiden i Oslo, men hjelper til i resepsjonen når hun er hjemme i ferier. Hun elsker å trene og er mye å se på timer når hun er hjemme.

Jan Terje

Jan Terje er Linda sin samboer og hjelper til i resepsjon. Han er imøtekommende og hyggelig, i tillegg er han mye å se på pilates og yoga. 

Niklas

Niklas er Linda sin sønn. Han er interessert i styrketrening og hjelper til i resepsjonen på Enjoy. Han hjelper også til med det tekniske og med nettsiden.