Ansatte

Linda Elise F. Eiternes

Linda Elise er utdannet personlig trener og har jobbet som instruktør i over 20 år, hvorav noen år i hovedstaden på sentre som Elixia, The Work Out og 3T. Hun har også jobbet som aerobicansvarlig i flere år og i dag er hun eier og daglig leder av Enjoy Body & Soul.

Linda har studert idrett grunnfag, spansk og engelsk og har tidligere jobbet som lærer samt at hun har Personlig Trener utdannelse gjennom Akademiet for Personlig Trening. Ellers har hun også uttallige kurs i aerobic, step, styrke og hun er sertifisert yoga og pilates instruktør.

Hun har også bakgrunn innen dans og liker derfor kreative timer med mye trinn og innslag av ulike typer dans. Hun har timer som LatinJoy, DanceAerobic, Jazz`n Joy, ShapeStep, Aerobic, Shape, step, spinning, core, pilates, yoga mm.

Som personlig trener liker hun godt å trene grupper og arrangerer derfor ulike PT i gruppe konsepter som Ny Livsstil og Spreke jenter.

Marion

Marion er resepsjonsansvarlig og koordinator på Enjoy. Hun passer på slik at det alltid er instruktører på alle timene samt at resepsjonist er på plass. Her blir du alltid tatt godt i mot med et varmt smil, og service er noe hun virkelig er god på.

Marion er effektiv og hun hjelper våre kunder på best mulig måte, og hennes motto er at det meste skulle helst vært gjort i går!

Hun har et høyt tempo og det er akkurat slik hun liker det.

Issac

Issac jobber både som resepsjonist og vippetekniker hos Enjoy. Han er gift med Linda og ble vel slik litt «tvungen» inn i bransjen. Han jobber også med ungdommer på institusjon og trives veldig godt med det. Issac elsker å jobbe med mennesker og slår gjerne av en prat når du kommer på trening.

Ingrid

Ingrid er utdannet spinninginstruktør og har jobbet ved flere ulike sentre deriblant studentidretten i Bergen. Hun jobber til vanlig som tannlege i sentrum. Ingrid har en sprudlende personlighet og det blir aldri kjedelig på hennes timer! Med sin kompetanse og erfaring gir hun deg en god treningsopplevelse.

Siri

Siri er en erfaren instruktør med bakgrunn innen dans og revy. Hun jobber i dag som danselærer ved kulturskolen i Karmøy.
Siri har tidligere jobbet på flere treningssentre rundt om på Haugalandet og i Haugesund. Hun er en kreativ og dyktig instruktør som gir deg gjennomtenkte og gode timer. Hun er også sertifisert Yoga instruktør og har flere kurs innen trening.
Siri har MRL, ShapeStep Step/Styrke, Aerobic mm på Enjoy.

Charlotte

Charlotte jobber som sosionom utenom å være instruktør på Enjoy. Hun har en herlig personlighet og kjører både step, Shape, Core og Aerobic timer hos oss. Hun tar seg god tid til kundene og ser alle.

Hun jobber hardt og står på hver eneste dag og suger til seg all kunnskap hun bare kan når det gjelder trening.

Siv Iren

Siv Iren har både spinning, core og er sertifisert Catslide instruktør. Hun er rolig og lun som person men har en fantastisk humor og glimt i øyet! Hun får deg virkelig til å ta deg ut og yte ditt beste til både gamle og nye låter.

Siv Iren liker veldig godt både step og styrketrening og liker å trene variert. Hun har vært med både på sykkelritt og løp distansen i Ironman 2014 med kollegaene sine i Brødrene Dal.

Siv Iren liker å ha litt «rocka» spinningtimer.

Thomas

Thomas jobber til daglig som politi og har alltid interessert seg for trening. Han har spilt fotball i mange år og alltid likt å løpe.

De siste årene har han fått øynene opp for spinning og styrketrening og liker å få kundene til å presse seg til det ytterste og gå utenfor komortsonen. Han har også både Tabata og Crosstraining hos oss.

Han er opptatt av at trening er like viktig både for den psykiske helsen såvel som den fysiske.

Charlotte

Charlotte er utdannet personlig trener og tok sin utannelse i Florida, USA.

Charlotte er nærmest vokst opp i treningsmiljøet og har hatt en stor lidenskap for trening og helse hele livet.

Styrketrening er hennes favoritt, men etter oppholdet i USA fikk hun en stor lidenskap for funksjonelle treningsmetoder med høy effektivitet.

Som personlig trener tilpasser hun seg kundens nivå og får frem potensialet hos de fleste, samtidig som hun legger mye vekt på den viktigste følgesvennen, nemlig motivasjonen. Variasjon, progresjon og treningsglede er kvalitetsvarer.

”Ta vare på kroppen din, du har ingen reserve” er Charlotte sitt motto.

Hun jobber som både PT og treningsveileder hos oss på Enjoy.

Lisbeth

Lisbeth har jobbet hos Enjoy i mange år med en liten pause da hun fikk datteren sin. Hun er avhengig av trening og hun har PT utdannelse fra NIH og brenner for å trene andre. Hennes timer bærer preg av at hun liker å presse seg selv og dette klarer hun å overføre til kundene sine også. Hun har både spinning, core og styrketimer og kjører gode og effektive timer.

Sissel

Sissel er et råskinn a ei dame som virkelig brenner for trening og mennesker. Hun gir alt og jobber hardt for å gi deg en god treningsopplevelse. Hun jobber som aktivtør på Udland og er utadvent og positiv.

Mona

Mona er vippetekniker og resepsjonist på Enjoy. Hun er nøye og dyktig og liker veldig godt jobben som vippetekniker. Mona er også serviceinnstilt og tar godt imot deg når du kommer på trening.

Elise

Elise er en real styrkedame og hun liker de tunge og tøffe timene uten for mye trinn og dans. Hun trener mye egentrening styrke og hun får deg til å yte på sine Tabatatimer. Hun er utdannet vernepleier og er flink med mennesker. Så ønsker du tøffe timer bør du prøve Elise sine.

Trude

Trude er vår barnepasser på Enjoy. Hun er kjempe flink med barna og hjelper også til med både vask og resepsjon. Og er det noe teknisk som skal fikses eller en IKEA hylle som skal monteres er Trude den som tar jobben på strak arm.

Katrine

Katrine jobber i vår barnepass og er kjempe flink med ungene. Hun hjelper også litt til i resepsjonen når det er behov for det. Katrine er 16 år og liker veldig godt å både trene og å jobbe på Enjoy.

Isabel

Isabel jobber som barnepasser her på Enjoy. Hun er ansvarsfull og flink og liker veldig godt å passe på alle barna mens mamma eller pappa trener. Hun trener også masse på senteret så ungene ser henne mye og blir godt kjent med henne.

Andrea

Andrea jobber som vikar i barnepassen hos oss og er også satt opp i helger. Hun elsker å jobbe med barn og ønsker også en yrkesvei innen barnehage, ungdomsarbeider el. Hun er tålmodig og flink med ungene.

Solrun