Om oss

Enjoy Body & Soul eies og drives av Linda Elise F. Eiternes som har over 20 års erfaring fra treningsbransjen. Hun har jobbet flere år både i Oslo og her hjemme i Haugesund. Hun har bagrunn fra dans og begynte tidlig å jobbe som aerobicinstruktør. Men en drøm om å drive et eget senter har hun alltid hatt. Veien har vært lang og til tider tøff men å få drive noe selv og gjøre det med lidenskap og med mennesket i fokus er det som er viktigst og en belønning i seg.

Tanken er et senter hvor alle kan føle seg sett og ivaretatt. Enjoy ønsker å få et personlig og intimt preg over det hele og vi ønsker å være noe mer enn bare et treningssenter.

Vi er alle genuint opptatt av mennesker og vi vil gjøre det vi kan for å bidra til å gjøre folks hverdag lettere og mer effektiv. Derfor vil vi være et trening og velværesenter, men også et livsstilssenter hvor du kan få alle de hjelpemidlene du trenger for å få en hverdag med mer overskudd og energi.

Som liten har jeg sprunget rundt her på Norheim og Vormedal, jeg har sendt opp fyrverkeri rett utenfor Gilde, jeg har gått på Knappen Diskotek som lå rett her borte (for de av dere som husker det), jeg har jogget og syklet i Norheimskogen og spilt fotball på Nord. Og nå er jeg så glad for å kunne gi noe tilbake til lokalmiljøet. Det var aldri noen tvil om hvor jeg ønsket å ha et treningssenter. Både for å kunne gi arbeidsplasser og et godt sted å være for barn, ungdommer og voksne som ønsker å være i aktivitet. Et fristed for kropp og sinn.

– Linda