Bakgrunn

Enjoy Body & Soul eies og drives av Linda Elise F. Eiternes som har over 20 års erfaring fra treningsbransjen. Hun har jobbet flere år både i Oslo og her hjemme i Haugesund. Hun har bagrunn fra dans og begynte tidlig å jobbe som aerobicinstruktør. Men en drøm om å drive et eget senter har hun alltid hatt. Veien har vært lang og til tider tøff men å få drive noe selv og gjøre det med lidenskap og med mennesket i fokus er det som er viktigst og en belønning i seg.

Tanken er et senter hvor alle kan føle seg sett og ivaretatt. Enjoy ønsker å få et personlig og intimt preg over det hele og vi ønsker å være noe mer enn bare et treningssenter.

Vi er alle genuint opptatt av mennesker og vi vil gjøre det vi kan for å bidra til å gjøre folks hverdag lettere og mer effektiv. Derfor vil vi være et trening og velværesenter, men også et livsstilssenter hvor du kan få alle de hjelpemidlene du trenger for å få en hverdag med mer overskudd og energi.

Som liten var Norheim og Vormedal min plass hvor jeg lekte og trente, jeg har gått på Knappen Diskotek, jeg har jogget og syklet i Norheimskogen og spilt fotball på Nord i mange år. Jeg har alltid visst at jeg ville komme tilbake hjem hvor jeg har vokst opp og starte noe. Jeg er derfor så glad for å kunne gi noe tilbake til lokalmiljøet. Det var aldri noen tvil om hvor jeg ønsket å ha et treningssenter. Både for å kunne gi arbeidsplasser og et godt sted å være for barn, ungdommer og voksne som ønsker å være i aktivitet. Et fristed for kropp og sinn.