Personlig Trener

HomeTreningPersonlig Trener

Føler du resultatene lar vente på seg? Synes du det er vanskelig å vite hvordan du skal trene og spise riktig? Da kan gjerne en personlig trener være noe for deg!

En personlig trener kan absolutt være verdt pengene da du kommer til et ferdigsnekret trening og kostholdsprogram, du slipper å tenke på hva du skal trene til enhver tid og du får hele tiden hjelp slik at du jobber med riktig teknikk. En personlig trener har full fokus på deg og vil gjøre sitt ytterste for at du skal få det beste utav treningen din! Du trenger heller ikke trene alene. Du kan trene sammen med en venninne, en kamerat, ektefelle eller i gruppe.

Image

Linda Elise F. Eiternes

PERSONLIG TRENER

Linda Elise F. Eiternes er utdannet personlig trener med 19 års erfaring fra treningsbransjen. Linda holder egne Ny Livsstil grupper for de som ønsker å lære mer om hvordan få et sunnere liv med et bedre kosthold og effektiv trening samt Spreke Jenter for de som ønsker å pushe seg enda litt til og lære mer om trening. Hun har sin trenerutdannelse fra Akademiet for Personlig Trening og hun har studert Idrett grunnfag.

Image

Charlotte

PERSONLIG TRENER

Charlotte er utdannet personlig trener og jobber hos oss på Enjoy som både PT og treningsveileder. Hun er en varm og god jente som gir deg tett oppfølging og ser hva du trenger å jobbe med. Hun brenner for yrket sitt og gir deg det du trenger av trening og kostholdsplaner. Hun har sin utdannelse fra USA og hun har også kurs i Kettlebells og liker variert trening. Treningen blir aldri kjedelig med Charlotte!

Klipp
1 pers
2 pers
Gruppe
1 klipp
700,- /pr time.
800,- /pr time.
900,- /pr time.
6 klipp
595,- /pr time.
695,- /pr time.
795,- /pr time.
12 klipp
545,- /pr time.
645,- /pr time.
745,- /pr time.
18 klipp
495,- /pr time.
595,- /pr time.
695,- /pr time.
30 klipp
445,- /pr time.
545,- /pr time.
645,- /pr time.

Ny Livsstil gruppe koster 3800,- for medlemmer og 4200,- for ikke medlemmer. Dette er egne grupper som går over 6 uker med trening hver tirsdag og torsdag. For mer info, les under «Ny Livsstil.»

Spreke Jenter er en gruppe for deg som litt treningserfaring men som ønsker å lære enda mer. Gruppen går over 4 ganger hvor vi er innom ulike temaer. Her er det både trening og teori. Pris er 2200,- for medlemmer og 2600,- for ikke medlemmer.