Så var det den tiden på året – Igjen…..

HomeOkategoriseradeSå var det den tiden på året – Igjen…..

Etter hver ferie kjenner jeg trangen til å skrive et innlegg om et tema som berører de fleste av oss – menn som kvinner. Hvert år i januar og september skjer det, treningssentrene er fulle av damer og menn med dårlig samvittighet. Dårlig samvittighet over for lite trening og dårligere matvaner i ferien. Men dere, det er helt OK! Hvis vi klarer å slappe litt mer av med tanke på det ekstreme presset vi legger på oss selv så kanskje vi klarer å kose oss litt mer også? Jeg skal ærlig innrømme at sommeren har satt sine spor, kiloer har kommet på og muskelmasse er tapt, men hva så?! Jeg er takknemlig for at jeg kan bevege kroppen min og for at jeg har mulighet å gjøre akkurat det jeg ønsker hver eneste dag. Så istedenfor å kjefte på meg selv så velger jeg i dag å hylle kroppen min! Jeg takker kroppen min for at den orker å stå opp av sengen hver dag, jeg takker kroppen min for at den står ut med meg når jeg til tider kan presse den gjennom ei tøff styrkeøkt og for at den orker å danse flere timer i løpet av en uke. Folkens – Vi er ekstremt heldige som har en kropp som orker det kjøret vi utsetter den for i løpet av året. De få ukene med ferie har både kropp og sinn godt av så nyt det! Nyt følelsen av ro og late dager, da setter du ekstra stor pris på hverdagen og alle dens gleder også 😉

Hilsen Linda <3