Nytt år – Nye mål men lite penger…

HomeOkategoriseradeNytt år – Nye mål men lite penger…

Da står et nytt år for tur og mange har allerede satt seg nye mål for 2018. Hvor mange som tenker på å begynne en sunnere livsstil og som faktisk ønsker å melde seg inn på treningssenter ble klart for meg etter jeg la ut konkurransen hvor en kunne vinne 1 år gratis trening. Utrolig mange sliter med helsa og vet de burde begynne å trene. Nakke og ryggsmerter, overvekt og andre livsstilssykdommer er bare noe folk nevner. Og det triste med dette er at det følger så mye skyld og dårlig samvittighet med det å ikke gå på trening. Og det finnes en hel haug med unnskyldninger – Ikke bare dårlig helse men også en travel hverdag, unger som skal følges opp, jobb og sist men ikke minst ØKONOMI er ting som går igjen. Dette synes jeg er forferdelig trist. Derfor tenker jeg å gjøre noe med dette i året som kommer 😉

Enjoy tilbyr derfor nå et medlemskap kun for arbeidsledige til kun 299,- pr mnd!

Grunnen til at vi ønsker å gjøre dette er for vi vet hvor viktig det er å være i aktivitet, ikke bare for den fysiske helsen vår men også for den mentale helsen. Det å stå opp hver dag og ha en plan for dagen er utrolig viktig. Vi må ikke undervurdere det å ha rutiner og struktur i hverdagen selv om en ikke går på jobb. Å høre hvor mange som må slutte på treningssenter pga økonomi synes jeg er forferdelig trist. De fleste må spare inn og da skjønner jeg at et medlemskap ved treningsstudioet er noe av det første som ryker. Mange har ambisjoner om å trene hjemme eller jogge ute men spørsmålet er hvor mange klarer dette på egenhånd? Mange skriver til meg at de må ha noen som pusher seg og som hjelper med øvelser og et treningsopplegg. Og da kan alternativet være og bruke noen kroner i måneden på trening mener jeg.

Her har jeg satt opp en liten sammenligning:

En kveld på byen kommer fort på 1000,-

En hudpleietime koster i snitt 800 – 900,-

2 flasker vin a 150,- koster 300,-

Spotify og Netflix koster 250,- pr mnd.

4 flasker Pepsi Max og 4 poser potetgull koster ca. 300,-

Kinobesøk med snacks og brus koster ca. 250,-

Røyker du 10 sigaretter hver dag koster dette deg rett i overkant av 1000,- pr mnd.

Med et medlemskap på treningssenter får du tilgang til alle gruppetimer senteret tilbyr samt egentrening. Her blir du motivert til trening og du får hjelp til å nå dine mål. Om man sammenligner disse eksemplene over med et medlemskap ved treningssenter vil jeg si at valget er enkelt. Så om du er av den oppfatningen at det er dyrt å gå på treningssenter synes jeg du skal tenke over hva du bruker penger på hver mnd. Jeg er ganske sikker på at noe av det kan erstattes med et medlemskap om du ønsker det nok. Det er iallefall en investering i egen helse og noen hundrelapper i måneden kan være din redning fra både livsstilssykdommer og smerter. Så hva velger du? Vi har mange bedriftstilbud med flere av bedriftene både på Karmøy og i Haugesund samt med alle kommunene rundt oss. Vår ordinære pris er 489,- pr mnd men ta gjerne kontakt med oss for en bedriftspris.

Velkommen til Enjoy!

Hilsen Linda Eiternes