Livet – En reise

HomeOkategoriseradeLivet – En reise

Livet – En reise

Vi mennesker er ofte på søk etter noe mer, noe bedre eller noe annet. Vi er ute etter å vokse og utvikle oss. Tankene våre endrer seg, vi modnes og blir eldre – Og heldigvis for det. Noe som en gang føltes så rett er kanskje ikke så rett lenger i dag og valgene som en gang føltes så enkle er kanskje ikke så enkle lenger. Jeg tror at drømmer kan bli til virkelighet bare man tror nok og jobber hardt.

Jeg er heldig, jeg har alltid hatt noen i ryggen som har tro på meg og som støtter meg. Da jeg var liten og vokste opp var jeg var med på alle slags aktiviteter og den lille familien min «dyttet» meg alltid frem. Jeg var på vei. Nå er jeg så heldig som har en mann som er akkurat lik. Ingen drømmer er for store og ingen mål er uoppnåelige. Dette er det jeg ønsker å lær barna mine.

Etter 3 år med Shape har jeg lært mye, jeg har blitt kjent med noen fantastiske mennesker og jeg har opplevd ting som sikkert har gjort meg litt tøffere. Jeg har lært at det er ikke bare er penger som er makt, men også lidenskap og kunnskap – Det får man faktisk ikke kjøpt. Jeg har lært å gi mennesker evnen til å tenke selv og jeg har lært at for å få må man gi. Jeg blir kanskje ikke rik på penger av å drive med det jeg gjør, men å drive med noe som du brenner for av hele deg, å skape et sted som gir mennesker energi, smil og glede, ja da er jeg rik.

Som eneste eier gleder jeg meg ufattelig mye til tiden som kommer. Jeg har fantastiske mennesker med på laget som ser det samme potensiale som jeg gjør og som har troa.

Høsten 2015 vil bli spennende. En nylansering av senteret blir det, noe som blir et symbol på at vi legger bak oss ting som har vært og ser fremover. Jeg tar med meg alt jeg har lært og jeg vet at jeg har ryggsekken min full av erfaringer jeg skulle ha med meg videre.

Dette er en ny start og jeg gleder meg utrolig mye. Jeg ser frem mot å ha med både gamle og nye medlemmer videre.

Hilsen Linda