Kundetilfredsundersøkelse

HomeOkategoriseradeKundetilfredsundersøkelse

Vi har nå gjennomført en kundetilfredsundersøkelse som har vært veldig nyttig for oss. Her har du som medlem hatt mulighet å få gi tilbakemelding, komme med forslag og gitt oss et innblikk i hva du synes vi er gode på og hva vi kan bli bedre på. Vi har fått inn rundt 150 svar, noe vi er veldig fornøyd med! Jeg skal ærlig innrømme at det var med blandede følelser jeg trykket på send knappen da jeg skulle få ut linken med undersøkelsen. Jeg visste jo ikke hvilke svar jeg ville få… Nå ville jeg få folks ærlige mening om det som betyr så uendelig mye for meg og som vi jobber så hardt for. Nemlig den lille babyen vår Enjoy som nå etterhvert begynner å bli ganske så stor. Jeg var klam i hendene og kjente at jeg var ganske nervøs da jeg begynte å lese svarene som kom inn. Men for noen svar!!! Jeg er helt overveldet over tilbakemeldingene deres <3 Vi måtte klype oss i armen et par ganger der for maken til fine og konstruktive kommentarer! Det var kjempe nyttig for oss og ikke minst utrolig kjekt å se at de aller fleste av dere er fornøyde og ville uten tvil anbefalt oss videre. Det vil såklart alltid være en og to kommentarer som setter seg i systemet og som vi ikke føler stemmer i det hele tatt, men vi vender fokuset mot alle de fine tilbakemeldingene som har kommet inn samt konstruktive tilbakmeldinger og ønsker som dere kommer med til timeplanen. Det ene punktet var at dere skulle beskrive oss med 3 ord, dette var ord som gikk mye igjen:

God atmosfære

Hjemmekoselig

Kvalitet

God energi

Inkluderende

At vi kan være et sted hvor våre medlemmer kan føle seg hjemme og kjenne at de føler seg vel er et av våre hovedmål så det er utrolig kjekt å høre!

Når det gjelder ønsker til timeplanen gikk det igjen at dere ønsker mer dans og mer rene styrketimer som f.eks pump og mrl. Dette skal vi absolutt prøve å få til på januarplan.

Når det gjelder styrkesalen har denne fått et løft denne høsten så vi kommer mest sannsynlig ikke til å kjøpe noe mer utstyr den nærmeste tiden.

Våre perosnlige trenere har PT utdannelse og kan vise til gode reultater.

Jeg tør å påstå at vi hevder oss i toppen når det gjelder gruppetrening i regionen og det er utrolig kjekt å se at mange av våre medlemmer mener det samme! Dette vet vi er vår styrke og noe vi kommer til å satse på videre. Våre instruktører får fantastiske tilbakemeldinger fra dere og dere ser hvor hardt vi jobber for å gi dere det aller beste.

Når det gjelder resespsjon og service scoret vi ekstremt høyt og dette er som mange nevner at vi prøver så godt vi kan å se hver enkelt og vi ønsker at alle skal bli tatt imot på en god måte <3

Tusen takk alle sammen!

Ønsker dere en flott 1.desember. Vær gode med hverandre og tenk at dette er tiden for medmenneskelighet og forståelse <3

Hilsen Linda