2018 – Vi er klare!

HomeOkategoriserade2018 – Vi er klare!

2017 har vært et godt år for Enjoy. Mange nye avtaler har blitt gjort og vi ser lyst på året som kommer 🙂 Grete Roede kursene går som det suser, spreke jenter har blitt pushet i PT gruppe, Meraki Hudklinikk har startet opp i våre lokaler, Storesund frisør har masse kunder, Simona har blitt ansatt i vår velværeavdeling og Charlotte vår PT har startet opp på massasjestudie. Vi har arrangert Damenes Aften med stor suksess og vi har hatt medlemsfest, maraton, nissespinn og mye mer. Neste år kommer vi til å fortsette i samme kurs – Vi ønsker å være et trening, livsstil og velværesenter med fokus på gruppetrening. Vi jobber mot en større medlemsmasse slik at vi kan utvide vår timeplan enda mer og bygge ut og få en sal til utenom Stormsalen og Yogasalen som vi har i dag. Vi har mange ulike type timer og tilbyr en variert timeplan med erfarne og dyktige instruktører som jeg er utolig stolt over. De jobber hardt for å gi deg kun det beste. Det gjør også våre PT`er, velværeansatte, barnepassere og resepsjonister. Vi skal fortsette å være et personlig senter og vi blir ikke noe nøkkelkortsenter. Vi er opptatt av at du som kunde skal få en oppelevelse av å komme inn i en liten oase når du kommer inn til oss og at du føler at vi gir deg den fulle oppmerksomhet.

NYHETER 2018:

HØY PULS/STYRKE mandager kl.17.10 med Ingrid

SPINN/CORE tirsdager kl.10 med Elise

STEP/STYRKE fredager kl.17.30 med Ingebjørg

I tillegg til dette vil vi i forkant og etterkant av noen timer selge næringsrik og sunn hjemmelaget smoothie.

Jeg vil også kurse meg mer i permanent makeup og starter opp med liner og lippepigmentering i løpet av de nærmeste månedene.

Vi ønsker også å få til en treningstur i året som kommer.

Vi håper du vil fortsette å være en del av Enjoy familien og vi ser frem mot masse morsom trening og ulike aktiviteter i året som kommer.

Hilsen Linda